KLUBOVÉ DNY V ROUDNÉ U TÁBORA 10.6-12.6.2011

13.06.2011 08:30

 

 Klubové dny SHAR-PEI KLUBU v Roudné u Tábora s nádechem 25.výročí dovezení prvního šarpeje do Československa. Tentokrát jsme vyrazili z domova po 14h z důvodů páteční zácpy před Planou n/ L. Moc jsme se těšili na společné setkání. Byli jsme samozř. první, i když to máme z Tábora nejdál :-). Po nás dojeli naši sousedi, Lucka s Davidem a jejich psí holky. A pak se to pomalu sjíždělo. Proběhlo ubytování, fasování lůžkovin atd. Bylo krásné slunečné počasí, vynesli jsme stolky a židle před chatky a už se mohlo začít popíjet, debatovat, vítat se, prozpěvovat atd. Prostě páteční posezení stojí vždycky za to. Kdo tam byl mi dá za pravdu, kdo nebyl musí litovat. Moc jsme si to všichni užili. Vydrželo se poměrně dlouho přes půlnoc, asi tak do 2hodin, kdy šli spát poslední pacienti. Ale ráno se vstává a bude speciální výstava, pod taktovkou p. H.Petrusové.

Noc utekla jako voda, ráno mytí a snídaně a příprava na výstavu. Poklidili jsme stoly, aby bylo místo na kruh, přejímka psů atd. jak to všichni znáte. Pejsků bylo hodně, bylo krásně slunečno, prostě paráda. Naše Kerinka v mezitřídě dostala V2, taky dobrý. Po obědě proběhlo slavnostní vyhlášení a předání pohárů a diplomů pro klubové šampiony a junior šampiony. Musím dodat že se v průběhu dne nezapomínalo ani na občerstvování. Odpoledne ještě proběhla soutěž v papání piškotů a soutěž v přiběhnutí k páníčkovi. Piškoty jsme nesoutěžili, víte proč, no a v přiběhnutí běžela Kerinka na druhou stranu, podívat se co je tam pěkného. Před večeří byla schůze klubu a pak vypukla volná zábava v různých hloučcích debatujících o všem možném. Také jsme zahráli poker u kterého byla legrace, hlavně s Jitkou a s Jarmilkou :-) . Také jsme opekli buřtíky a u ohýnku se vydrželo docela dlouho. Postupně se odcházelo spát, vždyť pátek byl náročný. To sobotní večer byla taková pohodička. Ale bylo to také príma.

Neděle klubová výstava a hlavně změna počasí. Zamračeno, až se spustil i deštík a bylo chladněji. Posuzoval pan rozhodčí Adlt a Kerinka dostala v mezitřídě V1, CAC, pohár a pytel granulí. Po výstavě, jelikož bylo docela ošklivo se ti co byli z daleka pomalu vydali ke svým domovům. My Táboráci, jsme ještě pomohli s úklidem a s hlučným ahooooj přišlo rozloučení. Musím říct že se víkend moc a moc povedl, za to patří velký dík celému SHAR-PEI KLUBU, ale i všem zůčastněným za výbornou náladu a atmosféru. Nejde ani popsat jaké to bylo fajn a co vše se zažilo, to prostě musíte být u toho. Je rozhodně na co vzpomínat a je na co se těšit další rok. Tak ahoj, Jaromír