KLUBOVÉ SETKÁNÍ V ROUDNÉ

15.06.2010 16:38

11.-13.6 2010 jsme se zůčastnily klubového setkání v Roudné. Dorazily jsme v pátek,kolem 16h a kdo na nás nemává? Lucka a David Richterovi. Tak jsme byly druhý, ale to nevadí. Daly jsme seznamovací pivo, na tykání, a už jsme kamarádi. A bylo to. Postupně se sjížděli další pejskaři a vítání mezi pejskama a páníčkama nebralo konce. Ubytování, další pivo, hurá přijela Kesí a spol. a už to ségry rozjely.

A tak jsme se postupně otrkaly a seznámily, Dana a Ivoš se smečkou, Jitka s Pepou, Lada, Jarmilka a prostě všichni ostatní z velké rodiny šarpejáků. Byla to přátelská a veselá atmosféra, která se protáhla až do pozdních nočních hodin-asi tak kolem 4h, kdy už to táhly ženský sami, chlapi šli postupně spát. A výsledek? Ráno ženský než se daly do cajku, vypadaly opravdu báječně. Pavlinka vydržela spát nejdéle.

 

V sobotu se pořádali různé soutěže, v běhu za páníčkem, pojídání piškotů, svod a bonitace. V pojídání piškotů se Kerinka moc nepředvedla, musel jsem to dosoutěžit za ní. Krásný pocit, vylizovat misku po předchozích 8-10 psech a ještě tak uslintanejch. Ale lepší miska po psech, než po nějakých " houmeless". Zato Peggyna se předvedla, přihlásil jsem jí také a vyžrala si krásné první místo a plyšáka. Docela dost jsem jí věřil, protože jí znám a umím jí nadopovat. Peggy- Endy ti to sežere. a miska byla v cukuletu vyluxovaná. Prostě byla tam správná legrace.Odpoledne jsme s Pavlou pařily s kamarády z práce, i když Pavla se šetřila na hlavní program v neděli a to byla výstava.

Ráno byla přejímka psů, veterinární prohlídka očkováků pár cenných rad od Dany a sledování ostatních pejsků a jejich úspěchů. Kerinka měla číslo 23 a jak se to blížilo, napětí by se dalo krájet. Hlavně u Pavly, poprvé je poprvé. Kerinka si možná ani neuvědomila že o něco jde. A už je to tady. Tak holky, tfuj, tfuj, tfuj a do toho. A hodnocení : Výrazná hlava, silná kostra, vynikající běh vzadu zlepšit drezůru v kruhu. Paní rozhodčí řekla, ale ještě jsem od Vás neviděla pěkné kolečko. Tak šup, ještě jedno kolečko. Ale holky to zvládly.Výsledná byla: TRIXIE z KOŠÁKU - VN 3, CASSIE GAMPI PEI - VN 2 a CARRIE GAMPI PEI - VN 1. A máme to doma. radost, gratulace a Pavle se dokonce orosili oči. A na závěr jsme s Kerinkou a 4 sourozenci od 2 maminek, pomohli taťkovi Princovi k ocenění nejlepší plemeník.

Takže co k tomu dodat: Neusneme na vavřínech, budem pilně trénovat a pilovat techniku, postoje atd. protože samo nám nic do klína nespadne. A pokud to půjde, tak se budem zůčastňovat dalších akcí, aby nejen my, ale i Danka s Ivošem byli na Kerí hrdí, protože oni mají "svojí,naší" Kerinku taky moc rádi. Tak jí přejem všechno NEJ, NEJ a ať se jí daří. A jak už jsem psal ostatním, všem děkujem za krásné přijetí a prožití klubových dnů SHAR-PEI klubu v Roudné u Tábora a těšíme se na další. Foto z akce ve fotogalerii a na Shar-pei klubu. Ahoj, Jaromír